CAN Brasov

Cursuri gratuite: manager proiect și facilitator dezvoltare comunitară


Twitter

CercetasiiRomanieiBrasov -stiriApel CURSURI GRATUITE, 7-13 OCTOMBRIE 2013, Organizația Cercetașii României - Filiala Brașov

Cercetasii, precum si colaboratorii acestora (din ONG-uri si institutii publice), se pot inscrie pana la 27 septembrie 2013 la ultima serie de cursuri gratuite acreditate ANC/CNFPA din cadrul proiectului, respectiv manager proiect (studii superioare) si facilitator de dezvoltare comunitara (studii medii).

Locurile disponibile sunt distribuite pe regiuni, astfel: Regiunea Bucuresti-Ilfov – 1 loc; Regiunea Sud-Vest – 9 locuri; Regiunea Vest – 11 locuri; Regiunea Nord-Est – 2 locuri; Regiunea Nord-Vest – 9 locuri. NUMAI PERSOANELE CU DOMICILIUL IN REGIUNILE MENTIONATE VOR FI ACCEPTATE LA CURS, IN ORDINEA INSCRIERII!

Pentru a va inscrie la cursuri trebuie sa va creati un cont pe www.parteneriat-ong.ro si sa completati formularul de inscriere de pe site (trebuie sa aveti pregatite pentru incarcare pe site, urmatoarele documente scanate: Cartea de Identitate, Diploma de studii si Adeverinta de angajat/membru/voluntar al unei institutii publice sau al unui ONG).

Cursurile se vor desfasura in Brasov, in perioada 7-13 OCTOMBRIE 2013. Va rugam ca, inainte de a va inscrie, sa va asigurati ca puteti participa la cursuri pe tot parcursul acestora. Organizatorii vor asigura pentru toate persoanele acceptate la curs, gratuit: cazarea, masa si serviciile de formare profesionala. Transportul intra in sarcina fiecarui participant.

Confirmarea participarii dvs. la curs se va face in termen de 48 de ore dupa expirarea termenului de inscriere (la data de 29 septembrie 2013).

IMPORTANT! Cursul fiind programat initial in perioada 2-8 septembrie 2013, persoanele inscrise anterior la curs vor avea intaietate, daca au domiciliul in regiunile mentionate mai sus si daca vor transmite un mail in care isi mentin inscrierea la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , pana la data de 27 septembrie 2013.

Ești aici: Acasă Anunţuri ONG Cursuri gratuite: manager proiect și facilitator dezvoltare comunitară