CAN Brasov

Cursuri gratuite acreditate: manager proiect și facilitator de dezvoltare comunitară


Twitter

CercetasiiRomanieiBrasov -stiriCercetași (Organizația Națională Cercetașii României – Filiala Brașov "Virgil Onițiu") precum si colaboratori se pot inscrie pana la 27 august 2013 la ultima serie de cursuri gratuite acreditate ANC/CNFPA, respectiv manager proiect (studii superioare) si facilitator de dezvoltare comunitara (studii medii).

Locurile disponibile sunt distribuite pe regiuni, astfel: Regiunea Bucuresti-Ilfov – 1 loc; Regiunea Sud-Vest – 9 locuri; Regiunea Vest – 11 locuri; Regiunea Nord-Est – 2 locuri; Regiunea Nord-Vest – 9 locuri.

Pentru a va inscrie la cursuri trebuie sa va creati un cont pe www.parteneriat-ong.ro si sa completati formularul de inscriere de pe site (trebuie sa aveti pregatite pentru incarcare pe site, urmatoarele documente scanate: Cartea de Identitate, Diploma de studii si Adeverinta de angajat/membru/voluntar al unei institutii publice sau al unui ONG).

Cursurile se vor desfasura in Brasov, in perioada 2-8 septembrie 2013. Va rugam ca, inainte de a va inscrie, sa va asigurati ca puteti participa la cursuri pe tot parcursul acestora.

Organizatorii vor asigura pentru toate persoanele acceptate la curs, gratuit: cazarea, masa si serviciile de formare profesionala. Transportul intra in sarcina fiecarui participant.

Confirmarea participarii dvs. la curs se va face in termen de 48 de ore dupa expirarea termenului de inscriere.

www.cercetasibrasov.ro


Ești aici: Acasă Anunţuri ONG Cursuri gratuite acreditate: manager proiect și facilitator de dezvoltare comunitară