Fundația Agapedia angajează personal pentru activități extrașcolare

agapedia2015 stiriFundația Agapedia caută să angajeze în echipă cel puțin 4 persoane motivate - cărora să le placă să lucreze cu copiii din familii vulnerabile -, pentru a se implica în diverse activități extrașcolare. Activitățile se vor desfășura pentru copiii de grădiniță și ciclul primar din localitățile Hăghig și Iarăș (comuna Hăghig, jud. Covasna), pe perioada vacanței de vară, între 4 și 6 ore/zi.

Transportul este asigurat de către fundație.

Activitățile extrașcolare propuse urmăresc dezvoltarea abilităților de viață independentă și capacitatea de a interrelaționa la copii.  În funcție de abilitățile fiecăruia, se vor putea susține dintre următoarele ateliere: ateliere creative - atelier pictură, industrii creative, modelaj, teatru, ateliere educație civică și ecologică, antreprenorială și financiară, sanitară, educație europeană, activități de socializare și recreere, etc.

Printre atribuțiile avute:
- Vei pregăti, organiza și susține activitățile specifice adresate copiilor, contribuind la educarea spiritului de echipă, la promovarea întrajutorării și comunicării, respectului reciproc, pe baza unui plan de activități;
- Vei evalua activitățile derulate și impactul lor asupra copiilor, în conformitate cu oportunitățile și nevoile identificate;
- Vei asigura îndrumarea necesară participanților la activitățile specifice.

În cazul în care te interesează anunțul nostru, trebuie să trimiți CV-ul în format european, pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 14 iunie 2018, ora 16:00. Poți obține informaţii suplimentare fie pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., fie la numărul de telefon 0740-160936, persoană de contact Liliana Gușu, Director Executiv.

Free Joomla! template by L.THEME