Ofertă tabere de vară la casa de vacanță a Fundației Tabaluga din Roadeș, județul Brașov

Tabaluga stiriLocația taberei deținute de Fundația Tabaluga este în satul Roadeș, comuna Bunești, la 18 km de orașul Rupea, într-o zonă rurală liniștită. Aici, fundația a construit o casă de vacanță pentru copii și tineri, un loc special unde fiecare poate regăsi speranța, descoperi natura și câștiga experiență! Facilitățile oferă un cadru ideal pentru desfășurarea activitățile nonformale, educative, sociale și de echipă.

Spațiul oferă la dispoziția grupurilor două corpuri de clădire:

  • corpul de cazare cu 10 camere de două persoane, fiecare cu baie proprie și mobilier aferent unui dormitor
  • corpul secundar include bucătăria complet utilată și dotată, o sală pentru servit masa, două săli de activități și grup sanitar. Fotografii cu spațiile interioare aici.

Participanții în tabără pot fi elevi ai instituțiilor de învățământ publice sau private, beneficiari ai organizațiilor locale, copii din cadrul programelor sociale din județ sau din regiune. Aceștia trebuie să fie sub forma unui grup organizat, însoțiți de persoane adulte. Costul/persoană variază între 5-10 lei, cu regim de autogospodărire.  Fiecare grup își organizează transportul și activitățile, având la dispoziție spații necesare atât în interior cât și în exterior.

Pentru rezervări, vă rugăm să trimiteți o adresă care să includă și o prezentare a organizației/instituției la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. până la 30 noiembrie 2017. Persoana de contact este Karin Morth - 0785 298 461 (în intervalul orar 8:30-17:30), email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

msc20170site (1).jpgmsc20170site (6).JPG

 

Free Joomla! template by L.THEME