Servicii socio-medicale la cabinetul de planificare familială și contracepție al Fundației Agapedia

agapedia2015-stiriÎncă de la înființarea din anul 1995, Fundația Agapedia România furnizează servicii sociale, medicale și educaționale pentru copii și familii aflate în dificultate. Echipa multidisciplinară a fundației lucrează de 20 ani în dezvoltarea de servicii sociale, incluzând servicii de prevenire a separării copilului de familia sa, precum şi de protecţie specială a copilului lipsit temporar de ocrotirea părintească şi servicii de asistenţă socio-medicală pentru persoanele marginalizate social.

Pentru că Fundaţia Agapedia România înseamnă în primul rând „dragoste pentru copii", pe parcursul anilor, serviciile socio-medicale au susţinut câteva sute de familii să rămână unite, să nu abandoneze copiii, iar copiii să nu abandoneze şcoala. Cabinetul de planificare familială și contracepție vine tocmai în sprijinul acelor persoane care se află în dificultate, oferind suport de specialitate în alegerea metodelor contraceptive în funcție de nevoile individuale, precum și suport moral și emoțional în îngrijirea copiilor și în planificarea eficientă a vieții de familie.

În prezent la sediul fundației din Brașov, str. Bisericii Române, nr.48, în cadrul cabinetului de planificare familială și contracepție, se oferă următoarele servicii medicale la un cost redus pentru public larg:

• Examen ginecologic - 30 lei

• Ecografie abdominală - 50 lei

• Ecografie pelviană - 20 lei

• Recoltare test Babeș Papanicolau - 10 lei

• Consiliere pentru alegerea unei metode contraceptive - 30 lei

Mai mul decât atât, persoanele care au un venit minim garantat/ajutor social (cu act de identitate și carnetul de șomaj) și persoanele care au o pensie mai mică sau egală cu 500 lei (cu act de identitate și cupon pensie din ultimele 3 luni), beneficiază de gratuitate la serviciile menționate.

Programul cabinetului este: luni și miercuri între 14:00-18:00, marți și joi între 10:00-14:00. Pentru programări sau informații suplimentare, puteți suna la 0368 430 276.

cabinetAgapedia-res

Despre activitatea Fundației Agapedia România puteți citi și pe:

www.agapedia.ro , www.connectinghearts.de

www.rurability.agapedia.ro , www.workability.agapedia.ro 

Free Joomla! template by L.THEME