Invitație la ceremonia de finalizare a primei etape din programul "CUNOSC"

siglaSCUT2015Asociația de Servicii Sociale Scut vă invită la ceremonia de finalizare a etapei „Orașul Meu" din cadrul programului de educație non-formală „CUNOSC", care se va desfășura vineri, 6 noiembrie, de la ora 16.00 la 17.30 în sala festivă a Colegiului Național Andrei Șaguna.

„CUNOSC" este un program educațional care are ca scop susținerea procesului de creștere personală a copiilor, tinerilor și adulților, prin dezvoltarea de abilități de viață care să contribuie la formarea de ființe conștiente și responsabile, capabile de a produce schimbări benefice în comunitățile de care aparțin. Programul se desfășoară pe șapte etape: orașul, județul, regiunea, țara, continentul, lumea și universul. Pe fiecare nivel se desfășoară activități centrate pe cunoașterea mediului înconjurător și pe auto-cunoaștere.

Pe parcursul ultimului an, membrii centrului de zi SCUT, adulți cu dizabilități, au parcurs prima etapă a programului: mă cunosc în orașul meu. Pentru finaliziarea acestei etape, la care ați contribuit prin implicarea și sprijinul dumneavoastră, vă invităm la ceremonia de premiere a participanților.

Vă rugăm să confirmați prezența până miercuri, 4 noiembrie, ora 12.00 la: Cristina Mirică, 0757100337, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


Mai multe despre activitatea Asociației Scut poți citi și aici: http://canbv.ro/stiri/17-articole/787-sprijin-pentru-tinerii-institutionalizati-si-persoanele-cu-dizabilitati-din-judetul-brasov.

Pagina Facebook Scut: https://www.facebook.com/scutbv

Pagina Facebook Centrul Sara: https://www.facebook.com/CentrulSara

Free Joomla! template by L.THEME