Invitație seminar: Excelența în Leadership – Cheia Succesului în Afaceri

Asociația pentru Dezvoltare Durabilă și Integrare Profesională (ADDIP) și Transilvania Center for Leadership and Development (TCDL) vă invită să participați gratuit la un seminar pe tema: Excelența în Leadership – Cheia Succesului în Afaceri.

Seminarul va fi susținut de către Bob Suttles, Director de Resurse Umane și fost Vicepreședinte, care are o experiență bazată pe multiple reușite, dintre care amintim:

  • Consilierea directorilor și supervizorilor cu privire la strategii de mărire a eficienței și a
  • responsabilității asociaților acestora prin motivare, încurajare și disciplinare.
  • Investigarea și implementarea soluțiilor, în cazul angajaților care se plângeau de părtinire,
  • și descurajare din partea altor angajați sau manageri.
  • Implementarea unor sisteme de premii ContriComp și TeamComp, proiectate pentru a recompensa atât managerii cât și membrii personalului pentru rezultatele anuale deosebite în ceea ce privește calitatea, mulțumirea clientului și performanța financiară.
  • Reducerea costurilor de beneficii organizaționale în cadrul companiei Heath First, Inc., Melbourne, Fl cu peste 12 milioane de dolari.

Vă invităm să aflați exact de la sursă, care sunt strategiile ce trebuiesc abordate pentru obținerea succesului atât în viața personală cât și cea profesională!

Când: 15 Noiembrie, orele 09:30 – 12:00.

Înscrierile se fac prin trimiterea unui e-mail de confirmare la oricare dintre adresele: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați!

Persoană de contact: Rădoi Ioana Mădălina - Telefon: 0741.320.976.

Flyer Leadership 15 Noiembrie

Free Joomla! template by L.THEME