fp fblogo

Deschiderea festivă: Centru de Zi pentru Copiii aflaţi în situaţii de risc din Săcele

Comunicat FAST-antet

 fast-stiri
Miercuri, 18 septembrie 2013, ora 13:00, Fundația pentru Asistență Socială și Tineret (FAST) și Primăria Municipiului Săcele vă invită la deschiderea festivă a noului Centru de Zi pentru Copiii aflaţi în situaţii de risc din Săcele, care va avea loc la sediul din strada George Moroianu,nr.17, Săcele.

Proiectul „Reabilitare clădire centru de zi pentru copii aflaţi în situaţii de risc" a fost finanţat prin Programul Operaţional Regional și implementat de parteneriatul dintre Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Săcele şi Fundaţia pentru Asistenţă Socială şi Tineret.

Centrul de zi asigură accesul la activităţi socio-educaţionale şi recreative copiilor aflaţi în situaţii de risc social din comunitatea locală, susţinându-se astfel integrarea socială a acestora. Fundaţia FAST va asigura administrarea clădirii şi va supraveghea buna funcţionare a activităţilor, punând la dispoziţie personal specializat, voluntari şi materialele folosite la activităţile zilnice. Infrastructura nou creată facilitează participarea zilnică a unui număr de minimum 100 copii si tineri la cursuri de calculator şi navigare pe internet, ateliere artistice și de lucru manual, cursuri de muzică şi dans, activităţi de educaţie fizică, vizionare de film, jocuri de rol, etc., toate acţiunile urmărind dezvoltarea abilităţilor practice dar şi promovarea spiritului incluziv.

În speranţa că vom putea crea noi legături de colaborare şi că vom încheia parteneriate de succes în viitor, eficiente pentru imbunatatirea calitatii vietii copiilor si tinerilor noștri, vă invităm să fiţi alături de Primăria Municipiului Săcele şi Fundația FAST la acest important eveniment de deschidere a centrului de zi.

Prezenţi la eveniment vor fi reprezentanţii instituțiilor publice locale şi ONG-urilor din judeţul Braşov, precum şi reprezentanţi ai mass-mediei locale. Vă rugăm să confirmaţi participarea până luni, 16 septembrie prin email la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau prin telefon la 0732 281 283, persoana de contact: Daniel Hristea.

www.facebook.com/FASTCharity ; www.fastcharity.ro

Comunicat FAST- regio

Free Joomla! template by L.THEME