Noul Centru de Servicii Sociale şi Medicale din Brașov

agapedia-stiriFundația Agapedia deschide porțile noului Centru de Servicii Sociale şi Medicale din Braşov, eveniment ce va avea loc marţi, 30 octombrie 2012, ora 11:00, la sediul Fundaţiei AGAPEDIA România din Braşov, str. Bisericii Române, nr. 48.

Fundaţia Agapedia România înseamnă în primul rând „dragoste pentru copii". Toate eforturile şi serviciile noastre ocrotesc copilul şi familia. Primii copii, care în urmă cu 17 ani au fost preluaţi de Centrul de Plasament al Fundaţiei Agapedia, sunt acum adolescenţi. Mulţi dintre ei au fost adoptaţi de familii din România, cu sprijinul Serviciului de Adopţie Naţională al Fundaţiei Agapedia.

Pe parcursul anilor, serviciile socio-medicale oferite de noi au susţinut câteva sute de familii să rămână unite, să nu abandoneze copiii, iar copiii să nu abandoneze şcoala. În plus, Fundaţia Agapedia România îi ajută pe părinţi să obţină o calificare şi un loc de muncă, îi învaţă cum să aibă grijă de copii şi cum să îşi planifice mai bine viaţa de familie.

Pentru ca lucrurile frumoase oferite de Fundaţia Agapedia România din dragoste pentru copii să continue, Centrul de Servicii Sociale şi Medicale din Braşov completează serviciile de asistenţă socială şi de planificare familială cu un spaţiu adecvat pentru organizarea de cursuri şi pentru dezvoltarea unei întreprinderi sociale.

Pentru confirmarea participării la acest eveniment şi pentru orice alte informaţii suplimentare o puteți contacta pe Lili Gușu la unul dintre numerele de telefon: 0368-430.276 / 0740-160.936.

www.agapedia.ro


Free Joomla! template by L.THEME