Activitățile lunii septembrie la Centrul de Zi "Împreună" din Săcele

Impreuna antetActivitățile lunii septembrie din cadrul Centrului „Împreună" includ un bazar cu rechizite pentru școlari, dramaterapie, corul de copii "SUPERAR", dansuri populare, consultații optometrice, seară de film.

La bazarul de început de an școlar, copiii au putut alege diferite obiecte pe care le vor folosi la școală (rechizite, hăinuțe, încălțăminte). Tot în luna septembrie, o echipă de voluntari din Bolton, Anglia au petrecut timp la centru și au pregătit mai multe activități: au înființat grupa de fete „Brownies", au făcut dramaterapie cu copii, au învățat copiii să danseze salsa și au zugravit sala de mese a centrului. O altă vizită din străinătate a fost a echipei Rodney & Kathy Moore din Texas, SUA, echipă care a pregătit jocuri, cântece și ateliere de artă pentru copii. Mai mult de atât, s-au ocupat de copiii care au nevoie de ochelari și au mers împreună la un cabinet de optometrie pentru consultații și achiziționare perechi de ochelari.

Corul „SUPERAR", coordonat de Elana Andrews, a început atelierele muzicale la centru, anul acesta fiind și profesorii centrului implicati în program. Despre corul Superar poți citi mai multe aici. Începând de luna aceasta, Ovesia Otilia, un nou voluntar al centrului, va învăța copiii dansuri populare!

Seara de film a fost una dintre acțiunile preferate ale elevilor! Ei au rămas să doarmă la centru, s-au jucat, au exersat abilitățile creative și au discutat alături de profesori despre igiena personală și despre lucrurile care i-au impresionat din film.

Despre activitățile centrului de zi puteți citi mai multe aici  sau puteți urmări pagina www.facebook.com/FASTCharity pentru noutățile din cadrul altor programe derulate de Fundația FAST.Free Joomla! template by L.THEME