Campioană din Brașov la Jocurile Sportive Mondiale ale Copiilor Învingători

amuradia - stiriCompetiția The World Children's Winners' Games (Jocurile Sportive Mondiale ale Copiilor Învingători) a avut loc în perioada 26 - 28 Iunie 2015, la Moscova, și este un eveniment internațional dedicat copiilor care au învins boli oncologice, precum cancerul, sau care sunt încă în tratament. Copiii participanți, familiile și prietenii lor au astfel ocazia, poate unică în viață, de a schimba experiențe și contacte, de a socializa, de a colabora.

Singura organizație participantă din partea României a fost Asociația Amuradia din Brașov, care a avut-o ca reprezentantă pe Alexia Timofte, o fetiță de 13 ani de la Colegiul Național "Andrei Mureșanu". Alături de mii de copii din lumea întreagă care au venit la Moscova și care se află în evidența serviciilor sociale publice sau private, Alexia a concurat la probele competiției și a ieșit învingătoare cu medalia de Aur la șah și Bronz la fotbal feminin la categoriile ei de vârstă (7-16 ani).

De curând, Alexia Timofte a lansat o carte - "Eu la ora de desen", în care descrie frânturi din viața ei, povestește despre pasiunile ei și demonstrează că poate fi un model pentru toți cei de vârsta ei.

Pentru anul următor, Alexia va fi imaginea competiției, iar organizațiile care doresc să participe cu reprezentanți pot lua legătura cu Asociația Amuradia la 0725 595501 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (persoana de contact Ramona Timofte). Detalii despre competiție puteți afla aici - http://winnersgames.ru/en, iar despre activitatea Asociației Amuradia aici - http://www.zambet-de-copil.ro/.

WCWG

http://m.stiri.tvr.ro/article/62307

Free Joomla! template by L.THEME