Parteneri de încredere în cadrul proiectului Rurability

Fundația Agapedia România, în calitate de beneficiar, împreună cu Asociația "Community Aid Network", în calitate de partener, derulează în perioada aprilie 2014 – octombrie 2015 proiectul "RurAbility – proiect integrat de creștere a ratei de ocupare a persoanelor ocupate în agricultura de subzistență, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și șomerilor din mediul rural din Județul Brașov", POSDRU/142/5.2/G/132154, proiect desfășurat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, "INVESTEȘTE ÎN OAMENI!", Axa prioritară 5 - „Promovarea măsurilor active de ocupare", Domeniu major de intervenție 5.2 „Promovarea sustenabilității pe termen lung a zonelor rurale în ceea ce privește dezvoltarea resurselor umane și ocuparea forței de muncă".

Servicii gratuite oferite în cadrul proiectului sunt: campanii de informare și promovare a serviciilor de consiliere, informare, mediere a ocupării, calificare și a altor oportunități pentru comunitatea rurală; servicii de informare și consiliere ocupațională; mediere și plasare pe piața muncii; programe de formare profesională gratuite: cameristă, lucrător în comerţ, lucrător în alimentaţie.

După numeroase căutări şi multe refuzuri, în zona localităţii Ungra (Judeţul Braşov), am reuşit să găsim loc de practică la o distanţa de 3 Km de Rupea la S.C. REPS S.R.L. - Hotel Dumbrava, pentru cursanţii ce urmează programele de formare în meseriile de Lucrător în alimentaţie şi Cameristă.

Domnul Dumbravă este un om extraordinar care a înţeles importanţa sprijinului pe care îl acordă oamenilor din localităţile apropiate, prin faptul că le oferă şansa de a-şi efectua stagiul de practică în cadrul hotelului său. El a înteles că formând personalul după standardele proprii, va avea potenţiali angajaţi pe care se poate baza la nevoie. De asemenea, îndrumătorul de practică, administratorul hotelului, a dat dovadă de mult profesionalism şi multă dedicare în pregătirea cursanţilor, pentru ca ei să devină adevărati profesionisti în meseriile pentru care se pregătesc.

Fundaţia Agapedia România le multumeşte pentru colaborare şi pentru deschiderea de care au dat dovadă.

"Hotelul Dumbrava din Rupea, are o poziţie liniştită la 5 km de centrul oraşului. Hotelul-restaurant Dumbrava oferă cazare cu acces gratuit la internet Wi-Fi şi un restaurant à la carte cu preparate din bucătăria tradiţională. Toate camerele sunt mobilate funcţional, având TV cu ecran plat, televiziune prin cablu, mini-frigider şi baie privată cu duş, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Facilităţile hotelului-restaurant Dumbrava includ un bar cu terasă, acces la un iaz de pescuit şi parcare privată gratuită. Cetatea medievală de la Rupea se află la 2,5 km de proprietate, iar Muzeul Etnografic Gheorghe Cernea este la mai puţin de 3 km. Biserica fortificată din Viscri se află la mai puţin de 10 km." (sursa: http://www.hotel-dumbrava.ro/)

Pentru detalii suplimentare despre proiect și cursurile aferente, puteți să ne contactați:

Telefon: 0368.409.115

E-mail: sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Website: http://rurability.agapedia.ro/ 
Free Joomla! template by L.THEME