CAN Brasov

Comunicat post eveniment "Concert caritabil - Zâmbet de copil"

zambetdecopil2017"Viața poate fi o improvizație reușită", acesta a fost mesajul transmis de artiștii care au participat la spectacolul caritabil Zâmbet de copil, ediția a V-a organizat de Asociațiile Amuradia și Sănătate pentru Comunitate. Spectacolul nu a fost un eveniment singular, ci primul dintr-o serie care are ca scop atragerea de fonduri pentru achiziționarea unui fibroscop.

Citeşte mai departe...

Proces verbal - Întâlnire economie socială - 17 februarie 2017

CAN 200-140La întâlnirea organizată la sediul Asociației SCUT au fost prezente 18 persoane de la următoarele organizații non-guvernamentale și instituții.

În cadrul întâlnirii au fost abordate următoarele subiecte: identificarea unor probleme in furnizarea serviciilor sociale, strategia județeană de asistență socială, economia socială.

Citeşte mai departe...

Campania Asociației Diaconia: 'Din stradă, în școală'

Diaconia LOGO-stiriAsociația Diaconia Ajutor Internațional începe anul în forță cu o nouă campanie de strângere de fonduri menită să susțină Centrul de Zi unde 100 de copii primesc hrană și ajutor la teme pe parcursul întregului an școlar.

Citeşte mai departe...

Retrospectiva anului 2016 la Centrul de zi din Săcele

FAST2014-stiriAnul 2016 a fost unul plin de activităţi pentru Centrul de zi pentru copii aflaţi în situaţii de risc. Anul a început cu formarea cluburilor pentru fete: Brownie şi cel pentru băieţi: cercetaşii Cubs. De asemenea s-au pus bazele clubului de teatru, de sport şi clubului de artă.

Citeşte mai departe...

Centru de consiliere și sprijin pentru părinți si copii în cadrul Fundației Agapedia

agapedia2015-stiriÎncepând cu luna noiembrie 2016, în cadrul Fundației Agapedia România funcționează un nou serviciu social – "Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți si copii" care are scopul de a oferi sprijiin și asistență părinților și potențialilor părinți pentru a face față dificultăților psiho-sociale care afectează relațiile familiale.

Citeşte mai departe...

O zi din viața unui copil la Centrul de Zi din Săcele

FAST2014-stiriHaideți să privim o clipă prin ochii unui beneficiar care frecventează Centrul de Zi din Săcele, centru administrat de Fundația FAST și Primăria Săcele, ca să ințelegem cum se desfășoara o zi din viața acestuia.

Citeşte mai departe...

„Nimic nu se mișcă fără oameni, dar nimic nu dăinuie fără instituții" sau cum funcționează inovarea socială?

FEDERATIE RO-stiriFederația ONG-urilor Sociale din Transilvania, în parteneriat cu Instituția Prefectului Județului Brașov, Consiliul Județean Brașov, Primăria Municipiului Brașov – Direcția de Servicii Sociale, respectiv Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, a organizat în data de 15 noiembrie 2016, la Brașov, a treia conferință a Federației cu tema „Inovare socială pentru o societate incluzivă".

Citeşte mai departe...

Subcategorii

Ești aici: Acasă Ştiri Articole