Târg de Crăciun și eveniment caritabil la Centrul de Evenimente Lux Divina

Crăciunul este sărbătoarea care reunește familii pentru a petrece un timp de calitate împreună, timp în care ne revedem, împărtășim cadouri, sentimente, îmbrățisări și bucuria de a fi parte dintr-o familie. Copiii și tinerii din centrele de plasament nu se bucură la fel de această sărbătoare deoarece este perioada în care resimt cel mai tare abandonul. Cadourile și toate lucrurile materiale pe care le primesc nu pot înlocui sentimentul de apartenență și căldura unei familii.

Acesta este motivul principal care stă la baza dorinței de a oferi celor 25 de copii și tineri din centrele de plasament din județul Brașov, cu care Asociația ADDIP lucrează, un cadou cu adevărat special, Tabăra "Zâmbet de Crăciun", în care ei o să aibă parte de: timp de calitate, activități educative, pregătirea unor bucate tradiționale de Crăciun și multe alte activități care creează aminitiri și oferă exact ceea ce le lipsește în perioada aceasta.

Pentru ca această tabără să se poată materializa avem nevoie de VOI, cei care ne cunosc și de ce nu și cei care nu ne cunosc. Vă invităm cu mare drag să petreceți o zi împreună cu copiii voștri la evenimentul caritabil "Zâmbet de Crăciun", din data de 18 decembrie între 11:00 și 16:00 la Centrul de Evenimente Lux Divina, de pe strada 13 Decembrie, nr. 96.

Târgul “Zâmbet de Crăciun” vă așteaptă și vă oferă:
- produse culinare homemade
- cadouri de Crăciun, decorațiuni, accesorii
- din lumea copiilor - vată pe băț
- limonadă pentru toate gusturile
- cabina foto – o amintire cu zâmbete de Crăciun
- ateliere creative pentru 3-10 ani
- tombolă – premii colorate și plimbărețe
- teatru – Poveste de iarna – Teatrul Strada Brașov
- spectacol pentru mici și mari
Detalii pe pagini evenimentului -https://www.facebook.com/events/212588285851916/
.

Eveniment organizat de către doamna Laura Morar și doamna Diana Balint, pe care am avut șansa să le cunaoștem prin intermediul doamnei Simona Ivăncescu. Mii de mulțumiri doamnelor pentru că ați ales să credeți în acest proiect!

Addip - eventdec

Free Joomla! template by L.THEME