Serată caritabilă "Inimă de Rafael"

Mult așteptatul bal caritabil organizat de Fundația Rafael va lua în acest an forma unei distinse serate caritabile. Ne vom distra în acord cu această perioadă a apropierii sărbătorilor de iarnă și vom face, în același timp, un act caritabil în beneficiul persoanelor cu dizabilități.

Vă așteptăm, așadar, cu doar o săptămână înainte de Sărbătoarea Nașterii Domnului, să ne fiți alături la bine și la bucurie. În decorul plin de eleganță al Restaurantului Vlahia din Brașov, în data de 18 decembrie, cu începere de la ora 18, vom avea parte de muzică de calitate, de căldura colindelor, de bucate alese și de bucuria darului bine chibzuit.

Din însăși Fabrica de Cadouri a Moșului, sălășluită în Atelierul Protejat Rafael, veți putea cumpăra, cei care doriți, fie antrenându-vă într-o pasională licitație, fie participând la o mai lină tombolă, daruri pentru cei dragi din familiile dumneavoastră, dând dublu imbold satisfacției de a oferi.

Prețul unei invitații pentru o persoană este de 100 de lei, acesta incluzând atât consumația, cât și o donație în beneficiul persoanelor cu dizabilități.

Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0740088933, ca și la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 14 decembrie 2016, ora 15. Numărul de locuri este limitat.

Rețineți, așadar: Restaurantul Vlahia, 18 decembrie, ora 17, eleganță, veselie și caritate.

https://www.facebook.com/events/1378578755509455/

Vă așteptăm cu drag!

Rafael-serata


Free Joomla! template by L.THEME