Lansare campania "Acționăm conștient!"

scut„Ziua în care vei fi responsabil și nu vei mai căuta scuze este ziua startului care te va purta spre SUCCES" - O.J. Simpson

Asociația de Servicii Sociale SCUT, Serviciul Local de Colectare – SES Brașov și Asociația Română pentru Reciclare vă invită marți, 1 noiembrie 2016, ora 16.00, la Hotel Kronwell Brașov, Sala de conferințe Al. Ries (etaj 3) să pornim împreună spre SUCCES, în cadrul campaniei „Acționăm conștient!".

Campania „Actionăm conștient!" are ca scop susținerea procesului de dezvoltare durabilă a comunității brașovene prin promovarea responsabilității sociale corporatiste și susținerea programelor de economie socială.

Pentru a avea angajați mulțumiți și satisfăcuți, pentru a avea clienți mulțumiti și satisfăcuți, pentru a beneficia de PR pozitiv și de mai multe oportunități de afaceri, vă invităm alături de noi să susținem – prin acțiuni simple și gratuite - creșterea calității vieții, dezvoltarea durabilă a comunității în care trăim și stimularea coeziunii sociale. La întâlnire, vor fi prezenți reprezentanți ai mediului de afaceri, din ONG-uri și ai mass-media locale.

Asociația de Servicii Sociale SCUT este prezentă în comunitatea brașoveană din 2002, ajutând tineri din centre de plasament, familii defavorizate și adulți cu probleme cronice de sănătate mintală. Misiunea noastră este să construim alternative stabile către o viață independentă pentru oamenii vulnerabili din jurul nostru.

Serviciul LOCAL DE COLECTARE- SES BRAȘOV este o structură de economie socială (SES) cu rolul de a gestiona deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în județul Brașov, dar și în județele limitrofe.

Asociația Română pentru Reciclare – RoRec (www.rorec.ro) este o organizaţie non-profit, formată de unsprezece dintre cei mai cunoscuţi fabricanţi europeni de aparatură electrocasnică prezenţi pe piaţa din România. Asociația RoRec preia responsabilitatea producătorilor de aparatură electrocasnică şi derulează activităţi de management al gestiunii deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE), în conformitate cu legislaţia europeană în domeniu.

Date de contact pentru confirmare (pâna în 29.10.2016) și informații suplimentare:

  • Mariana Busuioc: 0751 093 622 / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Dana Ichim: 0758 236 855 / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Agenda întâlnirii de lansare a campaniei

  • 16:00 – 16:15 Sosirea și înregistrarea participanților - welcome coffee.
  • 16:15 – 16:30 Asociația Română pentru Reciclare – Campania "Acționăm Conștient!": lansare în contextul noii legislații privind Responsabilitatea Socială Corporatistă (CSR). Speaker: Andreea Idriceanu Calev- Communication manager Asociația RoRec
  • 16:30– 16:45 Prezentare Asociația de Servicii Sociale SCUT – oportunități pentru implicarea companiilor în sprijinirea persoanelor în dificultate din comunitate. Speaker: Mariana Busuioc - Director executiv
  • 16:45– 17:00 Serviciul Local de Colectare – SES Brașov – provocările și oportunitățile economiei sociale și prezentarea activității acestei Structuri de Economie Socială. Speaker: Mihaela Sima – manager SES Brașov
  • 17:00 – 17:15 "Despre economie socială si jocuri de cuvinte" – film de prezentare
  • 17:15 – 17:30 Q&A – CSR, Economie Socială, Legislație
  • 17:30 – 18:00 Posibilități de colaborare și implicare în Campania "Acționam Constient!". Detalii implementare campanie. Protocol de colaborare. Discuții individuale.
  • 18:00 – 18:15 Încheiere eveniment.

Free Joomla! template by L.THEME