Spectacol caritabil "Zâmbet de copil", ediția a IV-a

Amuradia - 15febr2016rsÎn Romania, mai mult de jumătate din copiii cu cancer se vindecă! Iar acesta nu este un mit. Bazându-se pe povești reale de viață, Asociația AMURADIA, Liceul "Andrei Mureșanu" și Seminarul Ortodox Dumitru Stăniloae, în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta și Inspectoratul Școlar Județean Brașov, sărbătoresc printr-un spectacol caritabil, Ziua Internațională a Copiilor Bolnavi de Cancer.

Evenimentul denumit "Zâmbet de Copil" se află la a IV-a ediție și va avea loc în data de 15 februarie 2016 (luni) la Centrul Cultural Reduta, de la ora 18:00, având ca scop conștientizarea populației de creșterea numărului de cazuri de copii bolnavi de cancer dar și faptul că, descoperit din timp, cancerul la copii are șanse mari de vindecare.

Anul acesta, spectacolul caritabil este organizat  la inițiativa profesorilor Mirona Pavel și Marius Modiga cu sprijinul doamnei profesor Carmina Vakulovski și a președintului Asociației Amuradia, Ramonei Timofte. Invitații speciali sunt Cvintetul Anatoly, Maestru Nicolae Voiculeț (nai) și Ovidiu Scridon (interpret - chitară și voce). Spectacolul va fi completat de o expoziție cu lucrări plastice ale elevilor de la Liceul "Andrei Mureșanu".

Fondurile stânse în cadrul evenimentului vor fi direcționate către David, un băiețel care luptă pentru o viață normală. Există pentru el o şansă de recuperare la Clinica Internaţională de Recuperare din Ucraina, pentru care ar avea însă nevoie de 35.000 euro, o sumă exorbitantă ce depășeste cu mult posibilitățile familiei lui David. Vă invităm astfel să luați parte la acest eveniment, și împreună să contribuim la câștigarea luptei cu această boală!

Persoane de contact:

Ramona Timofte – 0725 595501, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru informații și rezervări invitații vă puteți adresa la Centrul Cultural Reduta (casierie).

www.zambet-de-copil.ro

Free Joomla! template by L.THEME