CAN Brasov

Înființarea unui cluster în domeniul economiei sociale

Primăria Municipiului Braşov organizează o dezbatere având ca temă: ÎNFIINŢAREA ŞI DEZVOLTAREA UNUI CLUSTER IN DOMENIUL ECONOMIEI SOCIALE. Dezbaterea va avea loc la sediul Primăriei Municipiului Braşov, în 03 Martie 2017, cu începere de la ora 12.00  în sala Consiliului Municipal Braşov (intrare pe poarta 1).

Citeşte mai departe...

Întâlnirea lunii februarie a Reţelei Profesionale din Domeniul Violenţei Domestice

sigla bcrs-stiriÎn data de 24 februarie 2017, ora 10 vă invităm să participaţi la întâlnirea lunară a reţelei profesionale din domeniul violenţei domestice şi ale serviciilor sociale conexe, care va avea loc în cadrul întalnirilor de reţea ale Programului pentru Prevenirea şi Combaterea Violenţei Domestice al Bisericii Reformate Casa Speranţei. În cadrul acestei întâlniri doamna avocat Liliana Ștefănescu Goangă va prezenta aspecte utile despre ordinul de restricție.

Citeşte mai departe...

Expoziția de fotografie "Swedish Dads", adusă în premieră în Brașov

suediaVernisajul expoziției Swedish Dads are loc joi, 16 februarie la ora 6pm, la HOF Cafe, Piața Sfatului, nr. 14, Brașov. În cadrul vernisajului vom avea invitați speciali care vor vorbi despre importanța conștientizării și asumării egalității dintre bărbați și femei. Expoziția poate fi vizitată până pe 27 februarie, în fiecare zi, la HOF Cafe. Intrarea este liberă.

Citeşte mai departe...

Reîncepe Școala Digitală pentru ONG-uri

techsoup-ongonline-stiriO organizație rezistentă trebuie să aibă și abilităti digitale. Reîncepe Școala Digitală pentru ONG-uri și continuă să te pregătească să produci și mai multă schimbare în România! Începând din 7 februarie 2017, te poți înscrie la ediția a doua a ONG Online: Școala Digitală pentru ONG-uri. Primele traininguri online ale ediției debutează pe 21 februarie și vor continua până în iulie 2017.

Citeşte mai departe...

Apel modificări la Strategia Județeană de Dezvoltare a Serviciilor Sociale 2016-2020

cjVă supunem atenției draftul scrisorii către Consiliul Județean Brașov pentru a completa, remedia sau reformula cu punctele dvs. de vedere referitoare la modificările solicitate în vederea adoptării Strategiei Judeţeane de Dezvoltare a Serviciilor Sociale 2016-2020. Aici puteți descărca Strategia aflată în dezbatere publică.

Citeşte mai departe...

Campanie de strângere de fonduri: "Din stradă în școală"

Diaconia LOGO-stiriAsociația Diaconia Ajutor Internațional începe anul în forță cu o nouă campanie de strângere de fonduri menită să susțină Centrul de Zi unde 100 de copii primesc hrană și ajutor la teme pe parcursul întregului an școlar.

Citeşte mai departe...

Impozitarea firmelor afectează mecanismul de sponsorizare al ONG-urilor

sponsorizare-stiriÎncepând cu luna februarie 2017, multe dintre firmele mici nu vor mai primi reduceri de impozite, dacă fac sponsorizări. Aşa că activitatea multor organizaţii non-profit ar putea fi pusă în pericol. În această situaţie sunt mai ales cele din oraşele mici şi din sate, relatează Digi24 în acest articol.

Citeşte mai departe...

Ești aici: Acasă Ştiri