Sesiuni de consultanță individuală: dezvoltare personală și profesională

Nu totdeauna trebuie să redescoperim singuri roata. De multe ori ajută să înveți împreună cu cei care au trecut prin experiențe similare. "Dacă țintești nimic, cu siguranță vei nimeri" spune un proverb. De aceea, a ajuta la stabilirea unor țeluri personale și atingerea lor, stabilirea unui plan personal de dezvoltare, identificarea de provocări sau oportunități și atingerea lor, implementarea unor schimbări sau înlocuirea unor obiceiuri vechi cu unele mult mai bune, sunt o parte din activitățile noastre individuale cu cei care sunt gata să investească în dezvoltarea lor.

Este mult mai ușor atunci când ai ocazia să înțelegi situația și să găsești soluții împreună cu cineva care deja a trecut prin ceva similar. De aceea, venim în ajutorul tău prin serviciile de Coaching ale ADDIP. Procesul de Coaching are în vedere identificarea unei provocări care se dorește soluționată, identificarea eventual a unor rădăcini care au favorizat apariția acelei provocări precum și stabilirea unui plan individual foarte specific în vederea soluționării acelei provocări.

Pentru mai multe informații luați legătura cu Costi Filote - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; 0741 272 014.

 

Coaching Costi Filote 

Free Joomla! template by L.THEME