Workshop Internațional pentru promovarea economiei sociale la nivel local

AEPCAsociatia pentru Educatie Practica si Creativa, impreuna cu partenerul sau – Fundatia de Dezvoltare Locala „Speranta" - anunta organizarea unui Workshop International pentru promovarea economie sociala la nivel local.

Evenimentul are loc in perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2015, incepand cu ora 10.00, in Brasov, la Hotel Cubix (Bd. Saturn nr 47) si este organizat in cadrul proiectului „Creative Social BIZ", implementat in perioada 01.10.2014 – 15.12.2015, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa Prioritara 6, Domeniul Major de interventie 6.1 – Dezvoltarea economiei sociale.

Workshopul International are ca scop promovarea Economiei Sociale si facilitarea de parteneriate comerciale intre structurile economiei sociale si intreprinderile locale. La eveniment participa experti internationali in economia sociala din Olanda, experti nationali si aproximativ 40 de persoane implicate in economia sociala din Romania. In plus, intreprinderile sociale au ocazia sa expuna si sa vanda produsele in cadrul unui mic targ de produse realizate in economia sociala.

Mihaela Bucsa - Director executiv / Manager de proiect

Asociatia pentru Educatie Practica si Creativa

Adresa: Brasov, Str. Victor Babes nr 36

Tel: 0723.53.70.10, E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

https://www.facebook.com/pages/Asociatia-pentru-Educatie-Practica-si-Creativa

https://educatiepractica.wordpress.com/

 

 

Free Joomla! template by L.THEME