ambasada franteiSuma finanțare/proiect: până la 4000 Euro/proiect
Termen limită: 20 august 2018
Dificultate(aplicație / raportare): mediu
Tematici:
• Prevenirea maltratării în familii şi în instituţiile care se ocupă cu îngrijirea copiilor;
• Lupta împotriva discrminării de gen;
• Prevenirea sarcinilor nedorite;
• Implicarea copiilor şi a tinerilor în dezbateri publice.
Va fi acordată o atenţie specială proiectelor ce prevăd consolidarea capacităţilor personalului instituţiilor dedicate protecţiei copilului, educaţiei sau sănătăţii, permiţând un transfer de competenţe şi de metodologie având rolul de a fi replicate.
Beneficiari eligibili: Apelul la proiecte se adresează organizaţiilor non guvernamentale (ONG) româneşti cu scop nelucrativ - asociaţii, fundaţii şi federaţii, ONG-uri înregistrate în România, care pun în aplicare proiecte pe teritoriul românesc. 
Pentru întrebări:Tel : 0374 125 259, Mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Raiffeisen stiri

Suma finanțare/proiect: 45.000 lei (aproximativ 10.000 de euro)
Termen limită: 3 august 2018
Durata/proiect: 4-12 luni
Dificultate(aplicație / raportare): ușor 
Domeniu: proiecte de responsabilitate socială din domeniul educației non-formale (educație financiară, antreprenorială, civică și profesională). 
Beneficiari eligibili: ONG-uri de dimensiuni mici și medii și instituții de învățământ din România, care au minimum doi ani de funcționare, un mecanism de raportare transparentă a rezultatelor și experiență în proiecte similare. În plus, este necesară contribuție proprie (din surse proprii sau alte finanțări) de cel puțin 20% din valoarea întregului proiect. 
Pentru întrebări:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

VF stiri„Fondul pentru fapte bune” este un program derulat la nivel național, bazat pe o finanțare de tipul „cerere de propuneri”, fiind conceput pentru a sprijini organizațiile neguvernamentale din România care dezvoltă proiecte în domeniile educație, sănătate, servicii sociale și voluntariat pentru categorii sociale defavorizate (copii, tineri, vârstnici, persoane cu dizabilități).

CIFlogoNoul apel de proiecte al Fondului pentru Inovare Civică (CIF) oferă finanțări nerambursabile pentru organizațiile neguvernamentale care doresc să deruleze acțiuni de implicare în comunitate. Finanțarea fiecărui proiect poate ajunge până la 60.000 de lei. Cele două componente ale Fondului pentru Inovare Civică sunt: Inovare civică, respectiv Mobilizare civică în vederea accesului îmbunătăţit la energie.

nesstFundația NESsT România lansează, în parteneriat cu Fundația UniCredit, UniCredit Bank și UniCredit Business Integrated Solutions, competiţia „Puterea afacerilor sociale – Program strategic de susținere financiară și de consolidare a capacităților pentru afaceri sociale cu impact sporit în România”. În acest program se pot înscrie până pe 8 iunie 2018 întreprinderi și afaceri sociale, înființate și conduse de ONG-uri (asociații, fundații), cooperative sau diferite tipuri de entități comerciale (PFA, SRL, II) care urmăresc rezolvarea unei probleme sociale.

InstaredebineFundația pentru Dezvoltarea Societății Civile și Kaufland România au lansat în data de 4 aprilie 2018 programul de finanțare ce va oferi organizațiilor neguvernamentale din România granturi nerambursabile în valoare totală de 1 milion de euro, pe parcursul anului 2018.

Denumit #ÎNSTAREDEBINE, programul va oferi sprijin organizațiilor din toată țara să deruleze proiecte sustenabile pentru România și care răspândesc în comunitatea lor și aduc beneficiarilor „starea de bine”. Programul se adresează tuturor asociațiilor, fundațiilor și federațiilor care dezvoltă proiecte în domeniile cultură, sport și viață sănătoasă, valoarea maximă a finanțării acordate pentru un proiect fiind de 235.000 lei (aproximativ 50.000 euro).

djst stiri

Suma totală pentru runda de finanțare: 40.000 lei 
Termen limită: 3 mai 2018
Durata/proiect: iulie-noiembrie 2018
Dificultate(aplicație / raportare): ușor 
Domeniu: Stimularea participării tinerilor la viața societății
Beneficiari eligibili: asociațiile și fundațiile care funcționează în condițiile O.G. nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 246/2005. Aplicanții sunt eligibili dacă au sediul social/ filială în județul Brașov.
Detalii suplimentare referitoare la concurs, inclusiv metodologia, se pot obţine de pe site-ul DJST Brașov ( www.sportsitineretbrasov.ro) sau de la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pagina 1 din 6

Free Joomla! template by L.THEME