antreprenoriat1. Proiectul "Noi oportunitati pentru antreprenori"

FIRST JOB SCHOOL in parteneriat cu GO TO JOB SCHOOL si FPIMM Brasov lanseaza proiectul ”Noi oportunitati pentru antreprenori”, care se desfasoara in perioada 15.01.2018-14.01.2021 in regiunea Centru, judetele Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Alba. Obiectivul general al proiectului este cresterea ocuparii prin sustinerea intreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbana a Regiunii Centru, prin promovarea si dezvoltarea culturii antreprenoriale a unui numar de 336 persoane, prin acordarea de subventii de minimis pentru 40 de intreprinderi nou infiintate si prin crearea a 80 noi locuri de munca, intr-o perioada de 36 de luni calendaristice.

 EEAÎn luna februarie 2018, s-au deschis următoarele oportunităţi de finanţare prin Programul de Educaţie, Burse, Ucenicie şi Antreprenoriatul Tinerilor, 2014-2021, pentru:

 • proiecte de incluziune a copiilor romi în şcoală. Documentele de referinţă pentru acest tip de proiecte sunt: apelghid, formular de candidatură. Termenul limită de depunere a propunerilor de proiecte este 31 mai 2018.
 • proiecte destinate specialiştilor din domeniul învăţământului preuniversitar, din Inspectoratele Şcolare Judeţene, Casele Corpului Didactic şi Centrele Judeţene de Resurse şi Asistenţă Educaţională. Documentele de referinţă pentru acest tip de proiecte sunt: apelghidformular de candidatură. Termenul limită de depunere a propunerilor de proiecte este 31 mai 2018.
 • proiecte care se adresează şcolilor din învăţământul profesional şi tehnic. Documentele de referinţă pentru acest tip de proiecte sunt: apelghidformular de candidatură. Termenul limită de depunere a propunerilor de proiecte este 11 mai 2018.

Sursa: http://www.eea4edu.ro/noi-apeluri-la-propuneri-de-proiecte/

eea grants 620Suma: între 60.000 € și 200.000 €
Termen limită: 31 mai 2018, orele 22.00
Durata/proiect: 
Dificultate(aplicație / raportare): mediu
Domeniu: Vor fi finanțate proiecte naţionale de cooperare în parteneriat în domeniul incluziunii copiilor romi în şcoală. Acestea trebuie să fie depuse şi implementate consorţii compuse dintr-un coordonator român şi 5 – 6 şcoli situate în comunităţi dezavantajate, cu minimum 20% copii romi înscrişi fiecare.
Beneficiari eligibili: ONGuri sau instituţii publice româneşti active în domeniul incluziunii copiilor romi în şcoală în numele unui consorţiu

telus community board csr media banner jpegTELUS International Romania Community Board oferă finanțări în valoare totală de 100 000 USD proiectelor care respectă următoarele criterii de eligibilitate:

 • organizațiile neguvernamentale să fie înregistrate in România
 • să propună un program specific care să implice tinerii sau familiile acestora în domenii orientate către sănătate, educație și mediu
 • proiectul să se deruleze pe durata anului 2018
 • valoarea acestuia să nu depăseasca 5.000 USD. 

brasovheroes stiriFundația Comunitară Brașov caută proiecte care mișcă oamenii și-i fac să lucreze împreună. Care înfrumuseţează oraşul, cartierul sau strada de lângă noi. Care care vorbesc despre toleranţă, compasiune sau acceptarea diferențelor celor de lângă noi. Proiecte care ne provoacă să trăim experiențe inedite. Care ne îndeamnă să trăim sănătos. Care ne emoţionează şi ne fac să ne implicăm. Se caută proiecte care au nevoie de un buget între 5.000 și 8.000 de lei pentru a deveni realitate şi pentru care se vor strânge împreună fonduri la evenimentul Brasov Heroes.

lidl

Suma: 46.000 lei - 160.000 lei/proiect
Termen limită: 23 februarie 2018
Durata/proiect: maxim 9 luni, aprilie - decembrie 2018
Dificultate(aplicație / raportare): ușor
Domeniu: mediu (reciclare, educatie pentru protecția mediului, ecologie urbană, foodwaste) și educație
 • proiecte care contribuie la creșterea calității procesului educațional
 • proiecte care contribuie la dezvoltarea gândirii creative, gândirii critice, la dezvoltarea de abilități de public speaking, soft skills, antreprenoriat pentru elevi și studenți
 • proiecte care contribuie la dezvoltarea și promovarea metodelor interactive în procesul de predare-învățare
 • proiecte de terapie emoţională: terapii de grup, terapii prin trăiri personale pozitive, prin experienţe şi acumulări personale
 • proiecte de terapie prin artă și de expresivitate artistică: instrumente vizuale, muzică, activităţi de autoexprimare creativă, individuale şi de grup)
Condiții: proiecte în domeniul educației și mediului, în comunitatile în care Lidl este prezent cu magazine, birouri și/sau unități de logistică; organizațiile au experiență de minimum 1 an în domeniul proiectului propus.
 
Pentru a completa formularul de aplicaţie online este necesar să vă creaţi un cont de utilizator aici
Mai multe informatii gasiti in regulamentul rundei de finantare.

Pagina 1 din 5

Free Joomla! template by L.THEME