Și câștigătorii sunt....

articolsiteMarți seara, în cadrul celei de-a V-a ediții a Galei pentru Supervoluntari Brașov, la Centrul Cultural Reduta din Brașov s-au decernat premiile pentru cei mai activi voluntari din județul Brașov, voluntarul anului 2013 fiind desemnată Mădălina Aștefănoaei de la Fundația Hospice Casa Speranței.

Sub regia Colors și prezentarea Petronelei Rotar, de la RTT, s-a derulat filmul galei, care a cuprins 14 categorii diferite, premianții fiind aleși de către un juriu format din reprezentați ai organizatorilor și instituțiilor publice active în domeniul voluntariatului din rândul celor 30 de organizații și 26 de voluntari care au trimis aplicații.

Câștigătorii anului 2013:

Cel mai tânăr voluntar: Eusebiu Hanganu, Clubul pentru Protecția Naturii și Turism

Cel mai vârstnic voluntar: Georgeta Munteanu, Fundația Hospice Casa Speranței

Voluntar cu idei: Mihaela Bucșa, Fundația Agapedia România

Cea mai activă organizație: Fundația Rafael Codlea

Cel mai reușit proiect: Muriel's Kitchen, Fundația pentru Asistență Socială și Tineret Săcele

Cel mai reușit proiect extrașcolar: TV2BV, Școala gimnazială nr. 2 Diaconu Coresi

Proiect mobilizator de resurse din comunitate: O șansă în plus!, Copiii de Cristal

Premiu special ISJ Brașov: Constantin Doina, coordonator Antipa BvSNAC, Denisa Roman, Alin Tănasă

Premiu special Casa Mureșenilor: Marian Posea

Premiu special DJST Brașov: Alina Năstase, Cristina Benedescu

Voluntar Colors: Andreea Pană

Voluntari Colors – seniori Open Park Festival: Anna Haită, Anna Pană, Viorica Gyulai, Ana Sava, George Sava

Cel mai simpatic voluntar: Cezar Crican, Clubul pentru Protectia Naturii si Turism

Coordonatorul de voluntari al anului: George Apostu, Crucea Roșie Filiala Brașov

Voluntarul anului: Mădălina Aștefănoaei, Fundația Hospice Casa Speranței

Surpriza serii au constituit-o organizațiile Hospice Casa Speranței și Clubul pentru Protecția Naturii și Turism care au reușit sa ia câte două premii, la categorii diferite.

Cei aproape 400 de invitați, voluntari, reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale și școlilor, au petrecut seara în compania primarului dl. George Scripcaru, a viceprimarului dl. Adrian Atomei, a dl. consilier județean Ionel Fliundra, a directorului Agenției metropolitane Brașov, dl. Dragoș David, precum și a altor șefi de instituții cu atribuții în domeniul voluntariatului, precum și reprezentanți ai organizatorilor și sponsorilor, dar și a tinerilor artiști invitați, trupa Classique, trupa de teatru P4ATRU, Ionuț și Mihaela Luca, dansatorii Radu și Sabina Grecu și Friday Fever.

€"Să fii voluntar înseamnă să oferi timp, energie și o parte din sufletul tău pentru a schimba în bine viața cuiva, fără să ai asteptari" a declarat Mădălina Astefanoaei,voluntarul anului 2013.

"Premiul Mădălinei este încununarea dăruirii și implicării ei în proiectele fundației. Hospice a mai câștigat încă un premiu pentru cel mai vârstnic voluntar. Prin voluntari ca ei, Hospice reușește să fie alături de cei care au nevoie de îngrijiri paliative." au declarat reprezentanții Hospice Casa Speranței.

"€œNoi la Clubul pentru Protecția Naturii și Turism suntem foarte mulți, de unde și voturile pe care le-am primit . Vă invit să veniți alături de noi la activitati"a declarat Cezar Crican, cel mai simpatic voluntar.

afis GSV2013-stiriPentru informații legate de Gala pentru Supervoluntari 2013: 0745-052151 sau email as_colors@yahoo. com.

Gala pentru Supervoluntari Brașov este un eveniment organizat de Asociația Colors și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov, cu finanțare a Ministerului Tineretului și Sportului, în parteneriat cu Rețeaua CAN, Centrul Cultural Reduta, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Apemin Zizin, Luado Chocolate, Cake Shop, Exact Media, Simple Mind, Krogan Inventiv, Newsbv.ro și Kiss FM.

Galerie poze: AICI și AICI.

Free Joomla! template by L.THEME