Invitaţie de înscriere pe Harta serviciilor socio-educaţionale

Grupul de iniţiativă al Platformei Naţionale pentru Educaţie invită furnizorii de servicii sociale şi educative să se înscrie pe Harta serviciilor socio-educaţionale. Acest instrument - resursă (www.pentrueducatie.ro) oferă furnizorului de servicii recunoaşterea calităţii activităţii, atât în cadrul comunităţii de practică, cât şi la nivelul publicului larg.

Vă invităm să completaţi formularul online prin accesarea www.pentrueducatie.ro, butonul Adaugă un serviciu ( http://www.pentrueducatie.ro/adauga-serviciu/).

Platforma Naţională pentru Educaţie (www.pentrueducatie.ro) este un proiect inovativ care propune profesioniştilor din domeniul socio-educativ, părinţilor, membrilor comunităţii, actorilor instituţionali - publici şi privaţi -, să promoveze soluţii pentru reducerea şi prevenirea abandonului şcolar. Prin activităţile propuse, această iniţiativă este o resursă a parteneriatului strategic între sectorul public, sectorul privat, sectorul neguvernamental, mass-media şi comunitate.

Harta serviciilor socio-educaţionale este un instrument de lucru ce poate fi utilizat de autorităţile publice în procesul de elaborare a strategiilor judeţene şi locale, atât pentru planificarea resurselor existente, cât şi pentru necesitatea identificării altor resurse, în concordanţă cu nevoile fiecărei comunităţii. Acest instrument de lucru oferă suport deopotrivă beneficiarilor în vederea alegerii serviciilor care respectă în cea mai mare măsură nevoia identificată cât şi specialiştilor din domeniul socio-educativ, facilitând coordonarea interinstituţională la nivel judeţean şi local.

Mai multe detalii despre această iniţiativă pot fi găsite în documentul de prezentare.

Harta serviciilor socio-educaţionale este o activitate derulată în cadrul campaniei de prevenire a abandonului şcolar şi creştere a participării şcolare Hai la şcoală!, dezvoltată la nivel naţional de UNICEF România. Platforma Naţională pentru Educaţie (www.pentrueducatie.ro) este o iniţiativă susţinută de Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale Pentru Copil (FONPC), Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN), Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice (MMFPSPV) prin Direcţia Protecţia Copilului (DPC), Reprezentanţa UNICEF în România, Ambasada Franţei în România şi Fundaţia World Vision România.

Pentru detalii, vă rugăm să ne contactaţi la telefon/ fax: 021 314 66 11, 0734 707 523, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoană de contact: Mihaela Gîrleanu, Manager Proiect FONPC.


Cu deosebită consideraţie,

Daniela Maria Gheorghe

Director executiv FONPC


Platforma Naţională pentru Educaţie este o iniţiativă transversală derulată în cadrul campaniei de prevenire a abandonului şcolar şi creştere a participării şcolare Hai la şcoală!, dezvoltată la nivel naţional de UNICEF România. Platforma Naţională pentru Educaţie este un proiect susţinut de Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale Pentru Copil (FONPC), Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN),Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice (MMFPSPV) prin Direcţia Protecţia Copilului (DPC, Reprezentanţa UNICEF în România, Ambasada Franţei în România şi Fundaţia World Vision România.

www.pentrueducatie.ro 


Free Joomla! template by L.THEME