Tabăra Zonală Handmade

fb cover

Asociația Colors lansează apelul de înscrieri pentru Tabăra Zonală Handmade, un proiect finanțat de către Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu și implementat de către Asociația Colors în parteneriat cu Rețeaua CAN și ALEG.

Între 19-25 august, la Ocna Sibiului, 20 de tineri din Brașov și Sibiu vor avea ocazia să se familiarizeze cu tehnici handmade, precum stencils, decoupage sau decorații croșetate, vor învăța reciclare creativă și vor avea ocazia de a petrece în mod activ vacanța de vară, schimbând idei cu colegii lor și învățand unii de la alții.

Sunt așteptați să se înscrie tineri cu vârsta între 14-35 de ani, din județele Brașov și Sibiu, interesați de handmade și de schimbul activ de idei între tineri din cele două județe, dornici și capabili să participe integral la proiect. Experiența de voluntariat în proiectele Colors sau ALEG este un plus. Termen limită înscriere 9 august!

Formularul de înscriere – click aici! Rezultatele selecției vor fi făcute publice în 12 august. Informații la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (Claudia Popa!.

Free Joomla! template by L.THEME