Târgul de Voluntariat Brașov, ediția a III-a

tg vol AFIS-newsAsociația Colors și Rețeaua CAN vă invită să vă înscrieți la Târgul de Voluntariat Brașov, ediția a III-a, care va avea loc în 31 mai, orele 10-16, în Parcul Central Titulescu.

Ca și la edițiile anterioare în cadrul Târgului veți avea ocazia să vă promovați oferta de voluntariat, proiectele și activitățile curente și să recrutați voluntari. Veți avea totodată ocazia să regizati povești de dragoste cu voluntari interesați de cauzele pe care le susțineți, arătând practic diferite activități în care ei se pot implica în mod voluntar.

Fiind o activitate în aer liber, fiecare organizație este responsabilă pentru organizarea standului propriu cu logistică aferentă (masă, scaune,banner sau roll up). În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, Târgul se va reprogramă pentru o dată ulterioară (sperăm să nu fie cazul).

Înscrierea se face pe http://supervoluntari.ro/voluntariatbrasov/editia3 până la 20 mai.

Eveniment organizat de Asociația Colors în cadrul Săptămânii Europene a Tineretului și a proiectului "Move it!" finanțat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret A®n Acțiune, Acțiunea 2 Serviciul European de Voluntariat, în parteneriat cu Rețeaua CAN, Inspectoratul Școlar Județean Brașov. Partener media: 24 FUN Brașov.

Free Joomla! template by L.THEME