Târg de Voluntariat la Brașov, ediția a II a

targ-de-voluntariat-afisTârgul de voluntariat Brașov, ediția a II-a va fi organizat outdoor în data de 19 mai, orele 10-16, în Parcul Central Brașov (în cazul în care vremea va fi nefavorabilă, locația va fi Bibliotecă G. Barițiu), fiind un eveniment finanțat de către Agenția Națională pentru Sport și Tineret prin DJST Brașov.

Până la 6 mai, așteptăm să vă înscrieți oferta de voluntariat la ACEST LINK - nu uitați să ne trimiteți sigla, pentru a putea fi trecută pe afiș.

Întrucât este un eveniment în aer liber, fiecare organizație/ instituție este responsabilă pentru a-și asigură o logistică corespunzătoare precum și pentru vizibilitatea standului propriu (prin voluntari, bannere, materiale de prezentare și activități diverse). De asemenea, ne dorim ca fiecare organizație să propună diverse ateliere și activități demonstrative de voluntariat, care vor fi trecute în programul oficial al Târgului.

Persoana de contact: Claudia Popa - pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0745052151.

targ de voluntariat 300-slide

Free Joomla! template by L.THEME