Membri noi în echipa reţelei CAN

Pentru îmbunătăţirea conţinutului revistei Business&Charity şi pentru noi articole online din domeniul social Reţeaua CAN va avea în echipă trei noi persoane!

Cristina Borbely


Cristina Borbely este studentă la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice. Îi place foarte mult ceea ce studiază şi consideră domeniul PR-ul, unul foarte interesant. Activează ca şi membru Prime, în cadrul departamentului de PR. Îi face plăcere să se implice în tot felul de proiecte pentru dezvoltare personală din care are ce învăţa. A terminat Liceul de Artă, la secţia canto-pian. Muzica a rămas pentru ea o sursă de relaxare şi destindere în timpul liber. Cristina spune despre ea că este o persoană optimistă şi crede că este mereu loc de mai bine.Flavia Boghiu

Boghiu Flavia-Ramona a absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov iar în prezent urmează un master în Asistenţă şi Dezvoltare Comunitară şi lucrează în domeniul îngrijirilor socio-medicale la domiciliu. A cochetat cu arta, urmând cursurile Liceului de Artă din Sfântu Gheorghe - cinci ani de vioara şi alti şapte de grafică. Îşi "pierde" timpul liber citind, desenând şi scriind pe blogul personal.

Ana Butoi

Ana Maria Butoi este sunt studentă în anul II la Universitatea Transilvania, Facultatea de Sociologie şi Comunicare, Specializarea Comunicare şi Relaţii Publice şi este membră activă a organizaţiei PRIME Brasov. A luat parte la acţiuni de voluntariat începând cu anul 2007 şi continuă pâna în prezent, deoarece odata ce a început nu a putut să se mai oprească spune ea. Şi-a dat seama că poate învăţa foarte multe, prin simplu fapt ca îi ajută pe cei din jurul ei, lucru ce îi conferă o foarte mare satisfactie.Ar îndemna pe oricine să facă voluntariat,l-ar trece chiar pe lista "things you must do at least once in your life!" Doreşte să se implice şi în lucrul la CAN Brasov pentru a scrie articole, pentru a aduce îmbunătăţiri revistei Business&Charity, deoaerece întotdeauna şi în orice situaţie este loc de mai bine!


Cristina, Flavia şi Ana vor contribui în cadrul reţelei CAN şi al proiectului Business&Charity la redactarea şi editarea articolelor cu caracter social, reportaje şi interviuri. Sperăm că stagiul de practică de la CAN le va îmbogăţi cunoştinţele şi le va oferi noi abilităţi în urma experienţei pe care o vor acumula. Bun venit şi mult succes!

Free Joomla! template by L.THEME