CAN Brasov

Programul cursurilor de formare în 2017


Afiscursuri2017 cover-res

Rețeaua CAN Brașov continuă să ofere cursuri de formare continuă a celor implicați în furnizarea de servicii sociale licențiate sau în curs de licențiere. Astfel, prin încheierea unui parteneriat între CAN și Rozalia Timar, formator cu experiență în acest domeniu, se vor oferi cursuri în module de câte 8 ore.

Oferta propusă pentru ONG-uri, instituții de stat, dar și pentru persoane interesate de formare continuă, cuprinde următorul program pentru anul 2017:


NR.

Data

TEMA

1.

3 februarie 2017

Gestionarea timpului

2.

3 martie

Gestionarea stresului. Prevenirea burnoutului

3.

7 aprilie

Dezvoltarea inteligenței emoționale

4.

5 mai

Managementul serviciilor sociale

5.

2 iunie

Integrarea socio-profesională a persoanelor cu dizabilităţi

6.

7 iulie

Lucrul în echipă

7.

4 august

Leadership

8.

8 septembrie

Metode și tehnici de dezvoltare personală a beneficiarilor

9.

6 octombrie

Folosirea metodelor de învățare nonformală în lucrul cu beneficiarii

10.

3 noiembrie

Comunicarea eficientă cu beneficiarii

11.

8 decembrie

Gestionarea situațiilor conflictualeObiectivele fiecărui curs în parte se regăsesc în tabelul programului de cursuri 2017, care se poate descărca de aici.

Grupul de formare poate cuprinde între 8 și 16 participanți. În cadrul sesiunilor de lucru se vor folosi metode de învățare nonformală, activ-participativă. Se vor asigura materiale de curs conform metodologiei aplicate și se oferă certificat de absolvire modul formare cu număr de 8 ore curs. Cursurile se vor desfășura la sediul Asociației CAN din Săcele dar și în Brașov la sediile membrilor rețelei. Costul/curs este de 100 lei/participant.

Detalii și înscrieri: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , 0733939447 (Ruxandra Oprică).

Eveniment pe Facebook.

Ești aici: Acasă Activitate Programul cursurilor de formare în 2017