Spot video și album foto pentru orașul Săcele

Pe parcursul anului 2016 proiectul „Din Săcele, cu drag" a avut ca obiectiv principal demararea unei campanii de promovare a locurilor, oamenilor, valorilor și faptelor din municipiul Săcele folosind ca instrument principal site-ul dinsacelecudrag.ro și pagina Facebook fb.com/dinsacelecudrag.

La evenimentul organizat în data de 6 decembrie 2016, a fost lansat clipul de promovare și albumul foto „Din Săcele, cu drag".

Albumul prezintă fotografiile realizate în perioada martie-iulie 2016 de voluntarii din cadrul campaniei „Din Săcele, cu drag" pentru tematica LOCURI. Includem astfel biserici de diferite confesiuni, case cu arhitectură tradițională și porți mocănești, străzi care te poartă spre poveștile locului. Către finalul albumului, îmbrăcăm interiorul orașului și al celor patru sate, în fotografii care prezintă natura și peisajele din orașul Săcele.

Materialul video a fost realizat de tinerii voluntari implicați în proiectul „Din Săcele, cu drag" împreună cu echipa de filmare Nature&Travel Documentaries, cu scopul de a evidenția potențialul turistic local și de a valorifica diversitatea culturală. Mulțumiri: Barkó Etelka, Ștefan Lupu, Diana Braga – Muzeul de Etnografie Săcele pentru interviurile acordate!

Campanie inițiată de Rețeaua CAN Brașov cu sprijinul Primăriei Municipiului Săcele, alături de tinerii din programul „Multimedia -Pregătire pentru Viață". Fotografii de la evenimentul de lansare aici.

 

Free Joomla! template by L.THEME