Logo Ingrijiri la Domiciliu

Începând cu luna Mai 2019, Asociația Îngrijire Acasă, se alătură Rețelei CAN Brașov. Asociația efectuează servicii de îngrijiri comunitare și medicale la domiciliu pentru persoanele vârstnice, imobilizate sau greu deplasabile. Prin activitatea lor, Asociația Îngrijire Acasa își propune creșterea calitatății vieții vârstnicilor din România.

Mai multe detalii pe pagina Asociației Îngrijire Acasă.

 

Ingeriidelanganoi stiriDin luna februarie 2018 urăm bun venit unui nou membru în rețeaua noastră! Asociatia “Îngerii de lângă noi” este o asociatie umanitară ce are ca obiect de activitate ajutorarea copiilor cu dizabilități și a celor cu diferite probleme neuropsihomotorii, în principal a copiilor care provin din familii lipsite de posibilitățile financiare necesare pentru a urma vreo formă de recuperare. Detalii și date de contact, pe pagina Asociației Îngerii de lângă noi.

catalogONG2018 stiriÎn luna februarie 2018, Rețeaua CAN Brașov a actualizat Catalogul ONG-urilor din județul Brașov, publicație care oferă informațiile necesare pentru ca oamenii să afle, să cunoască și mai apoi să acționeze în sprijinul ONG-urilor locale.

Catalogul ONG își propune să aducă în atenția publicului larg activitatea și serviciile oferite de ONG-urile membre și partenere ale Rețelei CAN, respectiv 32 de asociații și fundații din județul Brașov active în domeniile social, educațional și tineret, ONG-uri cu programe pentru toate categoriile de vârstă, cu proiecte de succes și cu impact pentru comunitățile în care lucrează.

CursuriCAN2018 stiriOferta propusă pentru personalul din cadrul serviciilor sociale publice sau private, lucrători de tineret, pedagogi sociali, voluntari, profesori, consilieri școlari, dar și persoane interesate de dezvoltare personală, cuprinde un program de 7 cursuri tematice și 12 cursuri care se pot organiza la cerere pe parcursul anului 2018.

Logo UNI 1 stiriDin luna mai 2017, avem un nou membru partener! Misiunea Asociației Umanitare "Un nou început" (UNI) este de întreprinde demersurile necesare pentru ca fiecare copil din evidența sistemului de protecție socială să aibă șansa de a fi crescut într-o familie, iar familiile adoptive să fie instruite în vederea dezvoltării abilităților parentale. Printre serviciile oferite de Asociația UNI regăsim: consultanță pre-adopție și plasament, consiliere post adopție și plasament, construirea unei comunități și grup de suport pentru părinți adoptivi. Printre planurile de viitor ale echipei este și deschiderea unui centru de zi. Detalii și date de contact, pe pagina Asociației Umanitare Un Nou Început.

Free Joomla! template by L.THEME