CAN Brasov

Programul cursurilor de formare în 2017

Afiscursuri2017 cover-res

Rețeaua CAN Brașov continuă să ofere cursuri de formare continuă a celor implicați în furnizarea de servicii sociale licențiate sau în curs de licențiere. Astfel, prin încheierea unui parteneriat între CAN și Rozalia Timar, formator cu experiență în acest domeniu, se vor oferi cursuri în module de câte 8 ore.

Oferta propusă pentru ONG-uri, instituții de stat, dar și pentru persoane interesate de formare continuă, cuprinde următorul program pentru anul 2017:


NR.

Data

TEMA

1.

3 februarie 2017

Gestionarea timpului

2.

3 martie

Gestionarea stresului. Prevenirea burnoutului

3.

7 aprilie

Dezvoltarea inteligenței emoționale

4.

5 mai

Managementul serviciilor sociale

5.

2 iunie

Integrarea socio-profesională a persoanelor cu dizabilităţi

6.

7 iulie

Lucrul în echipă

7.

4 august

Leadership

8.

8 septembrie

Metode și tehnici de dezvoltare personală a beneficiarilor

9.

6 octombrie

Folosirea metodelor de învățare nonformală în lucrul cu beneficiarii

10.

3 noiembrie

Comunicarea eficientă cu beneficiarii

11.

8 decembrie

Gestionarea situațiilor conflictualeObiectivele fiecărui curs în parte se regăsesc în tabelul programului de cursuri 2017, care se poate descărca de aici.

Grupul de formare poate cuprinde între 8 și 16 participanți. În cadrul sesiunilor de lucru se vor folosi metode de învățare nonformală, activ-participativă. Se vor asigura materiale de curs conform metodologiei aplicate și se oferă certificat de absolvire modul formare cu număr de 8 ore curs. Cursurile se vor desfășura la sediul Asociației CAN din Săcele dar și în Brașov la sediile membrilor rețelei. Costul/curs este de 100 lei/participant.

Detalii și înscrieri: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , 0733939447 (Ruxandra Oprică).

Eveniment pe Facebook.

Raport activitate 2016

CAN 200-140Anul 2016 a fost unul plin de activitate. Ne bucurăm că am putut să continuăm promovarea ONG-urilor din județ, să începem cursuri de formare și să menținem platforma cu știri și anunțuri relevante pentru sectorul nonprofit local. În plus, programul nostru de tineret "Multimedia - Pregătire pentru Viață" include acum și o tabără de vară, un studio foto și o serie de module de training adaptate nevoilor tinerilor. Mai mult decât atât, în 2016 am demarat grupul de inițiativă "Proactivi pentru Gârcini" și am lucrat alături de voluntarii din Săcele pentru promovarea orașului prin campania "Din Săcele, cu drag". Mai multe detalii puteți afla citind raportul nostru, disponibil online aici.

Materialele tipărite pot fi vizualizate online aici, iar clipurile sunt disponibile pe canalul youtube aici.

Spot video și album foto pentru orașul Săcele

dscd-copertaPe parcursul anului 2016 proiectul „Din Săcele, cu drag" a avut ca obiectiv principal demararea unei campanii de promovare a locurilor, oamenilor, valorilor și faptelor din municipiul Săcele folosind ca instrument principal site-ul dinsacelecudrag.ro și pagina Facebook fb.com/dinsacelecudrag.

Citeşte mai departe...

Lansare clip de promovare "Din Săcele, cu drag"

DSCD-stiriGrupul de voluntari din cadrul proiectului "Din Săcele, cu drag" vă invită la lansarea clipului de promovare a orașului Săcele. Evenimentul va avea loc marți, 6 decembrie, între orele 17:00-18:00, la Centrul de Zi din Săcele.

Citeşte mai departe...

Cursuri de formare pentru furnizori de servicii sociale

CAN 200-140Pentru perioada următoare pregătim o serie de cursuri de formare continuă a celor implicați în furnizarea de servicii sociale licențiate sau în curs de licențiere. Astfel, CAN încheie un parteneriat cu Rozalia Timar, formator cu experiență în acest domeniu, prin intermediul căreia se vor oferi cursuri în module de câte 6 ore.

Citeşte mai departe...

O vară activă pentru voluntarii din Gârcini

proactivi-septEchipa de voluntari „Proactivi pentru Gârcini" a derulat în perioada iunie-august 2016 o serie de acțiuni comunitare, cu scopul dezvoltării cartierului, precum și pentru a dobândi noi cunoștiințe utile în viitor.

Citeşte mai departe...

Fundația Tabaluga aderă în calitate de membru partener al Rețelei CAN

Tabaluga-stiriÎn urma vizitei din data de 28 iulie 2016 la Fundația Tabaluga din Roadeș, s-a semnat contractul de aderare în Rețeaua CAN, și începând cu luna august Fundația Tabaluga este membru partener!

Citeşte mai departe...

Ești aici: Acasă Activitate