fp fblogo

Un cadou, un milion de zâmbete: și dacă anul acesta ați fi chiar voi Moș Crăciun?

SCUT Campanie Craciun-resCozonaci, nuci, miros de brad și multă căldură? Sau poate cadouri, ski și portocale? Ce înseamnă Crăciunul pentru voi? Pentru majoritatea beneficiarilor  Asociației de Servicii Sociale SCUT, Crăciunul este adesea o zi ca oricare alta din viața lor, sau poate chiar puțin mai tristă.

Asociația SCUT lucrează de 15 ani cu tinerii de la centrele de plasament din oraș, adulți cu dizabilități, preponderent mintale și intelectuale, și familii defavorizate. Se oferă servicii gratuite de sprijin psiho-social și diferite activități de grup cu scopul de a-i ajuta să se integreze în societate și să își ridice nivelul de trai. Majoritatea însă trăiesc la limita subzistenței iar iarna, în loc de a fi un prilej de a încetini puțin ritmul și de a sărbătoari în familie, este adesea un prilej de griji suplimentare.

Asociația SCUT lansează și în acest an campania "Un cadou, un milion de zâmbete", prin care îndeamnă comunitatea locală să devină Moș Crăciun pentru oamenii mai puțin fericiți din jurul nostru.

Astfel, se colectează până pe 7 decembrie 2015, următoarele donații:

  • Produse de igienă personală (șampon, antiperspirant, absorbante, periuță de dinți
  • etc.)
  • Produse de curățenie (detergent de vase, de haine, dezinfectanți etc.)
  • Alimente greu perisabile (conserve, zahăr, orez, mălai, făină, ulei, etc.)
  • Rechizite (ghiozdane, caiete, creioane, culori, etc.)
  • Dulciuri;
  • Jucării.

Pentru orice întrebare sau pentru alte detalii, ne puteți contacta la: Mariana Busuioc: 0751093 622, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Noi ajutăm. Voi ajutați. Ei au o șansă!

http://www.scutbv.ro

https://www.facebook.com/scutbv

Free Joomla! template by L.THEME