fp fblogo

Anunț pentru parteneriatele cu Inspectoratul Școlar Județean Brașov

ISJBrasov-stiriIn atentia institutiilor/organizatiilor care doresc sa incheie parteneriate educationale cu ISJ Brasov in anul scolar 2015 - 2016

Va rugam ca pana la data de 15 octombrie sa depuneti la secretariatul ISJ sau sa transmiteti pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. protocoalele de parteneriat pe care doriti sa le incheiati cu ISJ Brasov in anul scolar 2015 - 2016.

Va rugam sa anexati protocoalelor si o descriere a proiectelor pe care doriti sa le derulati precum si un scurt raport al modului in care s-au derulat proiectele in anul scolar precedent (in cazul in care ati avut incheiat un protocol de parteneriat si in anul scolar 2014 - 2015).

Un protocol de parteneriat poate fi incheiat maxim pe durata unui an scolar iar in prevederile sale trebuie precizat ca activitatile nu vor presupune nici un fel de costuri din partea elevilor, parintilor si cadrelor didactice si se vor desfasura in afara orelor de curs.

Cioceanu Silviana - Inspector proiecte comunitare

Sursa: www.isjbrasov.ro


Free Joomla! template by L.THEME