fp fblogo

Angajare expert în atragere de fonduri la Brașov

asd -stiriAsociatia Sprijin si Dezvoltare din Brasov angajeaza o persoana pe perioada determinata pentru postul Expert în domeniul atragerii de fonduri.

Responsabilitati specifice

Expertul in atragere de fonduri va fi prezent pe perioada Cursurilor modulare si va fi implicat direct in cadrul cursurilor (ex: in cadrul prezentarilor, prelegerilor, expunerilor, comisiei informale și în cadrul altor sesiuni/ metode). Acesta va colabora cu formatorii in vederea realizarii unor sesiuni specifice, va interactiona cu participantii isi va aduce aportul de cunostinte si experienta si va putea fi consultat direct de catre participantii la curs: va fi activ implicat in realizarea unor sarcini de invatare, va raspunde la intrebarile participantilor, va oferi feed-back-uri și idei de imbunatatire, va oferi informatii cheie etc.

De asemenea, expertul in atragere de fonduri va elabora materialele ajutatoare in facilitarea activitatilor, va elabora suporturile de curs pentru cursurile modulare de atragere de fonduri din comunitate, va elabora propuneri de dezvoltare, va evalua activitatile cu beneficiarii și va completa raportul lunar de activitate.

Cerinte si experienta solicitata

  • Experienta in atragere de fonduri din comunitate de 5 ani.
  • Experienta in cadrul unui ONG in calitate de fundraiser de 3 ani.
  • Nivel de pregatire: studii superioare.

Persoanele care doresc sa candideze pentru postul de Expert in domeniul atragerii de fonduri sunt rugate sa trimita un CV si o scrisoare de intentie la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pana la data de 02.08.2015.

www.sprijinsidezvoltare.wordpress.com

www.facebook.com/SprijinSiDezvoltare


Free Joomla! template by L.THEME