Recrutăm voluntari pentru perioada 17-29 August 2015

ADDIP stiriTe invitam ca vara asta sa o traiesti diferit, te invitam la tabara "Aripi spre educatie"! Nu mai numara zilele de vacanta, ci mai degraba incepe sa le traiesti! Vrei sa ajuti pe alti, dar in acelasi timp vrei sa te distrezi si sa iti faci prieteni? Ai vrea sa faci si ceva mai diferit cu viata ta? Atunci, vino la "Aripi spre educatie".

Ce inseamna "Aripi spre educatie"?

Este un proiect educational non-formal prin care tineri voluntari din toata tara se aduna pentru 10 zile si construiesc ateliere/lectii distractive pentru copii si tinerii dintr-o localitate saraca, izolata, cu o comunitate tanara aflata in situatie de risc de excluziune, pentru a promova educatia si un stil de viata sanatos, intr-un mod cat mai dinamic!

Mai inseamna dezvoltare personala pentru tineri voluntari prin sesiuni zilnice non-formale, dinamice care te provoaca la schimbare si crestere personala! Mai inseamna distractie si prietenie cu un grup de tineri idealisti, nobili, cu o inima gata sa impartaseasca!

Cand se desfasoara?

Proiectul incepe pe 17 august pana pe 31 august 2015! 8 zile activitati cu tinerii si copiii din zona rurala, 10 zile de dezvoltare personala, 15 zile de distractie, din care 3 zile in statiunea Costinesti.

Cat costa?

Daca esti din afara judetului Ialomita nu te costa nimic, doar drumul (dus-intors). Daca esti din judetul Ialomita te costa doar 80 de lei! Cheltuiala echitabila pentru toti! Nimic mai mult!

Si... unde o sa locuim si ce o sa mancam?

Voluntarii vor locui intr-un centru modern din orasul Slobozia, judetul Ialomita. Tot aici vor lua si masa (cu specific italian).

Ce trebuie sa fac?

Sa completezi formularul de aici pana la 1 august 2015.

http://goo.gl/forms/m9uf2TQn9E 

Free Joomla! template by L.THEME