fp fblogo

Căutăm 10 voluntari pentru Biblioteca Vie!

Îți plac oamenii și poveștile lor? Vrei să îți dedici timpul unei cauze frumoase? Ești energic și responsabil? Te învităm să te alături echipei noastre de voluntari pentru organizarea evenimentului Biblioteca Vie.

Noi suntem Asociația de Servicii Sociale Scut, un ONG din Brașov, furnizor de servicii sociale în comunitate pentru grupuri defavorizate. Lucrăm cu adulți cu dizabilități, tineri instituționalizați în centrele de plasament și familii defavorizate.

PhotoVoice Biblioteca Vie

Pe 22 iulie, organizăm în Parcul Central evenimentul Biblioteca Vie: Întâlnește-ți prejudecata! Biblioteca Vie este un concept internațional ce își propune să promoveze respectul pentru drepturile omului, diversitatea în toate formele ei și să stimuleze dialogul între oameni. Biblioteca Vie funcționează ca o bibliotecă obișnuită: cititorii, întâmpinați de un bibliotecar, împrumută cărți pentru o perioadă limitată de timp, le citesc, după care le restituie. Diferența constă în faptul că, de această dată, cărtile sunt reprezentate de oameni.

Te vei alătura echipei noastre de voluntari, fiind disponibile diferite poziții: bibliotecar, voluntar protocol, voluntar promovare, sau îndrumător. Îți oferim șansa de a învăța despre organizarea unei Biblioteci Vii, de a cunoaște persoane foarte diverse și de a-ți dezvolta capacitatea de lucru în echipă. Oferim și certificate de participare tuturor voluntarilor și, din anii precedenți, garantăm că va fi o experiență unică.

Vă așteptăm la o întâlnire oficială pe 15 iulie 2015, la ora 13:00, la sediul Scut: strada Țebea nr. 16.

Pentru detalii suplimentare sau dacă nu puteți ajunge mâine, dar doriți să vă alăturați echipei, contactați-ne la: 0757 100 338 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Mai multe despre eveniment: https://www.facebook.com/events/1623642104587927/

Free Joomla! template by L.THEME