fp fblogo

Curs "Lecții despre autism"

copiii de cristal bv-stiri.jpgSuntem fericiți să vă anunțăm și să vă invităm în perioada 10 -11 octombrie, la sediul Asociației Copiii de Cristal (str. Aurel Vlaicu nr. 26 bis, et. 1) să luați parte la primul modul al cursului Lecții despre autism, susținut de către psihologul Daniela Martinescu Gavankar, Președinte AITA (Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism) și Consultant ABA.

Cursul este structurat pe două module. Cel de-al doilea fiind programat să aibă loc în luna noiembrie. La acest curs îi așteptăm să participe, gratuit, membri familiilor care au copii cu autism, dar și terapeuți și alți specialiști care se ocupa de copiii cu autism. Acestia vor trebuie sa achite o taxa in valoare de 250 de lei/modul. Teoria prezentată va fi completată de exerciții demonstrative, activități practice si inregistrări video.

La final celor doua module, se vor acorda diploma de participare pentru fiecare cursant.

Program:

- Vineri 10 octombrie intre orele 16.00 - 20.00

- Sambata 11 octombrie intre orele 10.00 - 16.00.

Pentru orice detalii, întrebări, clarificări, vă rugăm nu ezitați să ne contactați:  0268.708.150, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

www.copiiidecristal.ro

Free Joomla! template by L.THEME