fp fblogo

Recrutare beneficiari în cadrul Atelierului Diversis - unitate de economie socială

Sigla Contributiei elvetieneÎn luna august, se pot înscrie beneficiari în proiectul Atelier Diversis – Unitate de economie socială al Fundației pentru Copii Abandonați (PECA) din Ghimbav, județul Brașov. Atelier Diversis - atelier protejat de croitorie este co-finanțat printr-un grant din partea Elveției, prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă. Valoarea cofinațării : 93 690 CHF

Atelier Diversis – Unitate de economie socială își propune să consolideze parteneriatele dintre Fundația pentru Copii Abandonați (PECA) din Ghimbav, Brașov și cele două organizații elvețiene partenere, pentru a contribui la dezvoltatea organizației române și a serviciilor inovative oferite persoanelor vulnerabile social.

Foto redimensionata produse Atelier Diversis

Atelier Diversis este un atelier protejat de croitorie, în localitatea Ghimbav, județul Brașov, cu o capacitate de maxim 8 angajați, persoane cu dizabilități, nevoiașe sau tineri ieșiți din centrele de plasament. Se urmărește dezvoltare personală și creșterea calității vieții angajaților.Toate veniturile din activitățile economice ale atelierului vor fi folosite de fundație pentru dezvoltarea acestui proiect sau pentru celelate proiecte de ajutorare desfășurate.

Parteneri: Venein zur Unterstützung Verlassener Kinder in Romänien, Basel, Elvetia si Stiftung Wendepunkt , Muhen, Elveția

Persoanele în căutarea unui loc de munca stabil, care fac parte din una din următoarele categorii:

- persoană cu handicap,

- tânăr ieșit din centrul de plasament sau

- persoana nevoiașă (venit net lunar/membru de familie de maxim 355 lei),

pot suna pentru înscriere la 0740757109 , 0741124473-  Carmen Cristureanu, Manager de proiect sau pot scrie la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

PECA-stiriLogo partener 1Logo partener 2

                                                         

Free Joomla! template by L.THEME