Alchemy Hub - un nou spațiu de coworking în Brașov

alchemy-stiriSituat in Centrul Civic din Brasov, Alchemy Hub este cel mai nou spatiu de coworking din Brasov. Un loc unde poti inchiria un birou, iti deschizi laptopul si te focusezi doar la afacerea ta. Platesti o suma modica lunar si ai acces la internet, la copiator si scaner, la o cafea sen-za-tio-na-la si, mai ales, la o comunitate de oameni ca tine. Dar si diferiti de tine! Pentru ca pe langa colegii de coworking, poti sa te intalnesti cu mentori, investitori, consultanti, traineri, coachi, oameni de media, etc.

La Alchemy Hub se desfasoara atat evenimente de dezvoltare personala, cat si evenimente de business. Astfel, am organizat evenimente precum European Maker Week, Open Source Circular Economy Days, seminarii motivationale, cursuri de formator, cursuri de prim-ajutor si urmeaza sa organizam Brasov Startup Weekend in toamna. Am avut activitati cu adulti, dar si cu copii si suntem implicati intr-o campanie prin CSR "Actionam Responsabil" ce functioneaza aici: "

Avem parteneri importanti si interesanti precum Camera de Comert si Industrie Brasov, Biblioteca Judeteana Brasov, Asociatia Romana a Clusterelor - Clustero, Reteaua nationala RSC "Actionam Responsabil", Bookcity si altii.

Acum poti alege sa devii alchimist! Avem pachete flexibile pt fiecare afacere in parte!

Pachetul FLASH

Vrei sa folosesti hub-ul doar pt o zi sau cateva zile? Iata un pachet avantajos! Cu pretul unei pizza + o bere ai parte de intreaga dotare si linistea unui birou. Poti avea intalniri de business, recrutari, poti lucra in liniste la proiectele tale fara sa iti bati capul pt nimic altceva. Intalnirile la McDonalds sau Starbucks nu sunt foarte profi, nu?

Pachetul Explorer

Ai de lucru la un proiect sau stai in Brasov doar cateva saptamani? Sau, pur si simplu, vrei sa incerci sistemul de coworking. Atunci, pachetul Explorer iti ofera acces la beneficiile acestui sistem de lucru. Nu este nevoie sa inchiriezi o garsoniera, sa platesti utilitati, paza, parcare, incarcat-descarcat mobilier, sa obtii acordul vecinilor pt activitatea ta, etc. Vii la Alchemy Hub, te asezi la birou si bagi cheia in contact.

Pachetul Rezident

Da! Este cel mai avantajos pachet al nostru. Iti place coworkingul, iti plac evenimentele si cursurile noastre, folosesti networkingul si biblioteca Alchemy. E clar, ai devenit alchimist! Te sustinem sa ai mediul cel mai bun pe care il oferim noi, sa cresti, sa inveti, sa fii promovat si sa iti rulezi afacerea in modul Turbo. Si te premiem cu relaxare in fotoliul de masaj!

Vrem sa crestem impreuna! Sa fim o comunitate si sa aducem schimbari pozitive in jur! Vino sa devii alchimist!

Cu stima,

Sorin Peligrad - Training & Entrepreneurship

mobil: 0730.830.760, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

web page: www.alchemy-hub.ro

https://www.facebook.com/Alchemy-Hub-232479680457125/?fref=ts

Free Joomla! template by L.THEME