agapedia2015 stiriFundația Agapedia caută să angajeze în echipă cel puțin 4 persoane motivate - cărora să le placă să lucreze cu copiii din familii vulnerabile -, pentru a se implica în diverse activități extrașcolare. Activitățile se vor desfășura pentru copiii de grădiniță și ciclul primar din localitățile Hăghig și Iarăș (comuna Hăghig, jud. Covasna), pe perioada vacanței de vară, între 4 și 6 ore/zi.

techsoup ongonline stiriDacă ești magicianul rețelelor de calculatoare pentru o organizație nonprofit sau folosești zi de zi termeni precum „cod sursă”, „Open Source” sau „GitHub”, de astăzi te poți înscrie la seria de webinarii ONG Online dedicată IT-iștiilor, angajați sau voluntari, din organizațiile nonprofit din România. 

Asociația Techsoup, cu sprijinul CivicTech România, organizează o serie de 3 webinarii în cadrul ONG Online: Școala Digitală pentru ONG-uri - http://ongonline.techsoup.ro/.

concordia stiriȘcoala de Meserii CONCORDIA din cadrul Centrului pentru Educație și Formare Profesională CONCORDIA oferă oportunități incluzive de formare profesională pentru 40 de tineri anual, garantând accesul tinerilor defavorizați social laeducație și formare profesională de calitate. Centrul organizează GRATUIT cursuri de formare profesională cu o durată de 10 luni pentru meseriile de: brutar/patiser, tâmplar, bucătar, ospătar, lucrător în cultura plantelor. 

concordia stiriOrganizația Umanitară CONCORDIA, în parteneriat cu Universitatea de Științe Aplicate Vorarlberg, anunță deschiderea apelului de selecție pentru cursul "Specialist practician în domeniul social".

Obiectivul programului de formare este de a perfecționa practicieni în domeniul social, capabili să aplice în activitatea directă cu diferite categorii de clienți, instrumente și metode importante, utile și specifice activității sociale de zi cu zi, care se reflectă obiectiv, nemijlocit și adaptat în felul eficient și etic în care este condusă intervenția față de oamenii marginalizați și defavorizați.

addip2016 stiriAsociația ADDIP angajează asistent social/lucrător tineret pe o perioadă determinată de 2 ani de zile, cu posibilitatea de prelungire a contractului. Asociația ADDIP, se ghidează după un motto plin de semnificație și emoție, "Implicarea înseamnă șansă!" Probabil vă întrebați de ce? Echipa Addip este de părere că implicarea totală, bazată pe susținere, fermitate, și dezvoltarea unei relații de încredere și prietenie conduce la integrarea socio-profesională a tinerilor și este o șansă în plus ca ei să aibă succes.

Free Joomla! template by L.THEME