CAN Brasov

Anunț recrutare Stagiar Comunicare - Fundația Timeea Brașov

Fundatia Timeea-stiriCrezi că poveștile au puterea de a schimba lumea? Ai o minte brici, cunoștințe în domeniul comunicării și marketingului și dorința de a învăța mai multe? Atunci avem nevoie de tine. Căutăm un stagiar în comunicare pentru perioada martie - iulie 2017 pentru Fundația Timeea.

Citeşte mai departe...

Angajare asistent social/psiholog la Asociația SCUT

scut - STIRIAsociația de Servicii Sociale Scut Brașov scoate la concurs un post normă întreagă și un post jumatate de normă, asistent social/psiholog.

Citeşte mai departe...

Asociația Addip angajează asistent social cu normă întreagă

addip2016-stiriAsociația Addip se ghidează după un motto plin de semnificație și emoție, "Implicarea înseamnă șansă!"Probabil vă întrebați de ce? Echipa este de părere că implicarea totală, bazată pe susținere, fermitate, și dezvoltarea unei relații de încredere și prietenie conduce la integrarea socio-profesională a tânărului și este o șansă în plus ca el să aivă succes.

Citeşte mai departe...

Organizația Superar România angajează Director Administrativ

Superar-StiriOrganizația Superar este o organizație non-profit ce a pornit din Viena, Austria și este modelată după metodologia El Sistema folosind muzica pentru o schimbare la nivel social.

În perioada aceasta, Superar România caută o persoană pentru postul de Director Administrativ, care împreună cu Directorul Artistic, formează echipa responsabilă pentru conducerea organizației și are rolul de a contribui la dezvoltarea cu succes a filialei Superar România!

Citeşte mai departe...

Atelier MobilitatE+, Educaţie Şcolară la Braşov

mobilitateEplus-stiriAtelierul MobilitatE+ face parte din oferta de formare a ANPCDEFP pentru organizaţiile sau instituțiile eligibile și este susținut de membrii reţelei de formatori Erasmus+. Atelierul este dedicat dezvoltării de proiecte de mobilitate în cadrul programului European pentru educaţie, formare profesională şi tineret Erasmus+, domeniul Educaţie Şcolară.

Citeşte mai departe...

Oportunitate de angajare pentru persoane din grupuri vulnerabile

rorecAsociația Romana pentru Reciclare – RoRec oferă oportunități de angajare și implicit integrare socio-profesională pentru categorii de grupuri vulnerabile.

Citeşte mai departe...

Apel donație rechizite pentru copiii din evidența Asociației SCUT

scut - STIRIAsociația de Servicii Sociale Scut vă solicită ajutorul pentru educația copiilor defavorizați. În evidenta asociației sunt 32 de copii între 3 și 17 ani, din familii aflate în situații de risc și din centre de plasament, care au nevoie de rechizite pentru gradiniță și școală.

Citeşte mai departe...

Subcategorii

Ești aici: Acasă Anunţuri ONG